Akció!

Anti-virális csomag

16490 Ft 13200 Ft

Most kedvezményes áron juthat hozzá az Oshadhi speciális anti-virális termékeihez. A csomag tartalma:

1 db Vital Boost szoba sprayt 100 ml

1 db Vital Boost illóolaj keverék 5 ml

1 db Nature Protect illóolaj keverék 5 ml

Leírás

Egy csokorba szedtük az Oshadhi antivirális és antibakteriális termékeit. A VITAL BOOST llóolaj keverék, amely erősiti a szervezetünket és aktivizálja az immunrendszert, a NATUR PROTECT illóolajkeverék, mely egy komplex védelem a vírusokkal szemben, ezeknek tökéletes kiegészítője a VITAL BOOST pumpás levegő fertőtlenítő spray. Mind a három terméket Dr. Malte Hozzel, az Oshadhi alapítója fejlesztette ki, hogy a bennük található növényeken keresztül kihasználjuk a vírus-ellenes és antiszeptikus hatásukat a járványok és fertőzések idején, és persze azért is, hogy egészséget és örömet hozzanak a mindennapjaikba.

Mit lehet többet tudni ezekről a speciállis termékekről?

VITAL BOOST szoba spray

A benne található illóolajokkal bárhol, bármikor 3-4 fújással fertőtleníthetjük a szoba vagy az autó levegőjét, oly módon, hogy természetes összetevőinek köszönhetően, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a belélegzésével kárt okozunk a szervetünkben.

A szoba spray összetevői között megtalálhatóak: a citrom, koriander mag, kakukkfű, oregano, izsóp, majoranna, ravintsara, teafa, kardamom, eukaliptusz radiata, citromfű, babér, mirtusz, rozmaring cineol és a niaouli.
Ezek a növények kivétel nélkül mind hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek:
🔴erős antivirális hatás
🔴antibakteriális és gombaellenes tulajdonságok
🔴légúti betegségekben hatékonyan alkalmazhatóak
🔴levegőtisztító, fertőtlenítő hatásúak

A NATURE PROTECT illóolaj keverék egy erős, intenzív védelmet nyújtó formula, míg a VITAL BOOST ugyanazt a hatást biztosítja egy enyhébb, gyengédebb változatban.
A keverékek, szinergiák összetevői között megtalálhatóak: a citrom, koriander mag, kakukkfű, oregano, izsóp, majoranna, ravintsara, teafa, kardamom, eukaliptusz radiata, citromfű, babér, mirtusz, rozmaring cineol és a niaouli.
Ezek a növények kivétel nélkül mind hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek:
🔴erős antivirális hatás
🔴antibakteriális és gombaellenes tulajdonságok
🔴légúti betegségekben hatékonyan alkalmazhatóak
🔴levegőtisztító, fertőtlenítő hatásúak

Használatuk:

  • Felhígíthatjuk növényi olajban (pl szezám, olíva) vagy aloe vera gélben (kb 1 evőkanálnyi mennyiséghez keverjünk 3 cseppet az olajból) ezzel masszírozzuk be a mellkasunkat, hátunkat.
  • Nagyon hatékony módszer, ha ebből a növényi olajban elkevert keverékből 2-4 cseppet a talpboltozatba bemasszírozunk naponta többször. A testünk ezen területén gyorsan felszívódnak az aromás molekulák.
  • Egy másik módszer, ha diffúzorba cseppentve a levegőbe párologtatjuk az illóolajat. Ez fertőtleníti a levegőt és a belélegzett illóolaj molekulák erősítik az immunrendszer működését.A bio minősítésű, 100% tiszta illóolajok, gazdaságos 10 ml-es kiszerelésben, a megszokott minőségi kobaltkék üvegben, gyerekbiztos kupakkal.