Relaxáló extra masszázs olaj bio 100 ml

4990 Ft

Az Oshadhi relaxáló masszázs olaja extra kényeztető érzést nyújt a bőrének és az érzékeinek. Egyszerre gazdag és friss illatok keveréke, ami segíti a relaxációt, miközben jó kedvre is derít. A levendula a legismertebb ellenszere a feszültségnek, ezért egy relaxáló keverék nélküle nem is készülhet el. Enyhe nyugtató hatású, antidepresszáns és görcsoldó is egyben. Az ylang-ylang megnyugtató hatása segíti az esti nyugodt állapotot és az alvást, a gazdag gyümölcsös aromája pedig mindenkit elkényeztet. Az eukaliptusz globulus serkenti a vérkeringést, felmelegíti a fájó izmokat és felgyorsítja az illóolajoknak a bőrbe való behatolását. A kubeba bors frissítő citrusos illata felemelő érzéssel tölti el, miközben megnyugtatja a kavargó érzelmeket. Ez a masszázs olaj keverék tökéletes, ha a stressztől ingerlékenynek érzi magát.

Összetevők: Levendula Matherone, ylang ylang extra, Eucalyptus globulus, Litsea, Gurjum

bio_kolibrikicsi

Cikkszám: 5660-100 Kategória:

Leírás

Ha Ön is azok közé tartozik, akik minden nap megküzdenek a fáradtsággal, a stresszel, a szorongással vagy fájdalmai vannak, akkor a problémáinak a megoldásában egy masszázs is segítségükre lehet. Külön masszőrre sincs szükség minden esetben, mert már az is rendkívül hatásos, ha saját maga átmasszírozza kezeit, nyakát, vállát, mellkasát, hasát, derekát, csípőjét és lábait.

Az Oshadhi masszázs olajok tiszta illóolajokat tartalmaznak növényi bázisolajban elkeverve, olyan speciálisan megkomponálva, hogy az több oldalról is hasson az adott problémára. Ez is bizonyítja ezeknek a masszázs olajoknak a holisztikus gyógyító módját.

Ezek a fantasztikus keverékek tökéletes bőrápoló hatással is rendelkeznek. Fürdés vagy zuhanyzás után még a nedves bőrébe gyengéden masszírozza be, mint egy testápoló olajat.

Megjegyzés: Az Oshadhi masszázs olaj keverékek 10-13% tiszta illóolajat tartalmaznak, ezért hígítva javasolt a használatuk. 1 rész masszázs olajhoz keverjen 3-4 rész tiszta növényi olajat (édes mandula, olíva, szezám).