Tonizáló masszázs olaj bio 100 ml

6.100 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Az Oshadhi tonizáló masszázs olaj keverék elősegíti a felkészülést az izmoknak sportolás és edzés előtt. A stimuláló olajok keveréke fokozza a teljesítményt, biztosítja az izmok és az ízületek megfelelő működését.

A szibériai jegenyefenyő olaja jó hatással van a fáradt feszes izmokra és sajgó ízületekre, ami a sportolóknál igen gyakran előforduló tünetegyüttes. Ezzel együtt a légutakat is megtisztítja.

A cineol tartalmú rozmaring túl azon, hogy felturbózza az agyműködést, a tüdőre is nagyon jó hatással van. A boróka melegítő hatású, a gyulladásokat pedig enyhíti a szervezetben, az enyhe fájdalomcsillapító hatása pedig megnyugtatja a fáradt izmokat. A menta hűsítő hatású, ami megkönnyíti a légzést, fokozza a vérkeringést, növeli a teljesítményt és energiával látja el a szervezetet, az izmokba masszírozva görcsoldó hatással rendelkezik. A ciprus egy sokoldalú tonizáló hatású növény, az intenzív edzések alkalmával leküzdhetjük vele a fáradtság érzését.

Az Oshadhi masszázs olaj keverékek 10-13% tiszta illóolajat tartalmaznak, ezért hígítva javasolt a használatuk. 1 rész masszázs olajhoz keverjen 3-4 rész tiszta növényi olajat.

Összetevők: szibériai fenyő, rozmaring cineol, borókabogyó, menta, ciprus

bio_kolibrikicsi

Cikkszám: 5610-100 Kategória: Címkék: , , , , ,

Ha Ön is azok közé tartozik, akik minden nap megküzdenek a fáradtsággal, a stresszel, a szorongással vagy fájdalmai vannak, akkor a problémáinak a megoldásában egy masszázs is segítségükre lehet. Külön masszőrre sincs szükség minden esetben, mert már az is rendkívül hatásos, ha saját maga átmasszírozza kezeit, nyakát, vállát, mellkasát, hasát, derekát, csípőjét és lábait.

Az Oshadhi masszázs olajok tiszta illóolajokat tartalmaznak növényi bázisolajban elkeverve, olyan speciálisan megkomponálva, hogy az több oldalról is hasson az adott problémára. Ez is bizonyítja ezeknek a masszázs olajoknak a holisztikus gyógyító módját.

Ezek a fantasztikus keverékek tökéletes bőrápoló hatással is rendelkeznek. Fürdés vagy zuhanyzás után még a nedves bőrébe gyengéden masszírozza be, mint egy testápoló olajat.

Megjegyzés: Az Oshadhi masszázs olaj keverékek 10-13% tiszta illóolajat tartalmaznak, ezért hígítva javasolt a használatuk. 1 rész masszázs olajhoz keverjen 3-4 rész tiszta növényi olajat (édes mandula, olíva, szezám).