ERDŐ- ÉS ILLATTERÁPIA

Egy igazán különleges, páratlan eseményt szervezünk a természet és az illatok szerelmeseinek.
Erdő- és illatterápiára hívjuk Önöket, hogy feltöltődjenek, néhány órára megfeledkezzenek a hétköznapi rohanásról, elmélyedjenek a természetben, valamint önmagukban. 

 

Időpont: 2020. szeptember 5-én, szombaton 14.00-17.00 óra között (érdemes az esemény előtt 10-15 perccel megérkezni)


Helyszín: Budakeszi Arborétum
Budapest, Erzsébet puszta, 2092


Lehetőség szerint minél előbb küldjék el jelentkezésüket, mert a résztvevők száma korlátozott, max. 17 fő vehet részt az eseményen.
Jelentkezési határidő: 3 nappal korábban (legkésőbb: szeptember 2. szerda)

Mit is jelent pontosan az Erdőterápia, honnan származik?
Erdőterápia, melyet japánul sinrin-joku-nak neveznek.
A japán kormány a ’80-as években alkotta meg a shinrin-yoku kifejezést, amikor kutatni kezdték az erdei környezet fiziológiás és idegrendszeri hatásait az emberre. A stressz káros egészségügyi hatásainak és a túlterhelt, rohanó városi életmód következményeinek a megelőzésére szánták.

A shinrin yoku gyakorlati megvalósítása egy hatékony stresszoldó, testi és mentális egészséget megőrző önismereti és meditációs technika. Egy ilyen séta lehetőséget ad rá, hogy új szemszögből kapcsolódjunk a természeti elemekhez: megállni és elmerülni a táj látványában, megérinteni a fákat és társaikat és megfigyelni az apró élőlényeket, amelyek mellett máskor elmennénk. Ezek szelíden, de hatékonyan terelik az embert a lelassulás és az éber jelenlét felé, anélkül hogy ezt bármilyen módon erőltetnék. Az összes érzékszerved bevonásával merülsz el az erdei környezetben, amely kisimítja az idegrendszert és belső egyensúlyt hoz létre. Mindenkinek mást ad, éppen azt, amire az adott élethelyzetében szüksége van.

Mit jelent, hogy Illatterápia?
Az eseményen több olyan terápiás minőségű illóolajat is használunk, amelyek az erdőterápiát még hatékonyabbá teszi. A tiszta, természetes illóolajok segítségével megnyugtatjuk a lelkünket és átadjuk magunkat érzékeinknek.
Az illóolajok, a természet erejével karöltve dolgoznak, így a lelkünk-testünk mélyében felgyülemlett stresszt, aggódást, lelki sebeket képesek észrevétlenül gyógyítani. A terápia hatása hosszú ideig érződik, ezzel ellenállóbbá válik a szervezet az újabb negatív hatásokkal szemben.

Miben segít?
A természet közelsége ellazít és energiával tölt fel bennünket. Számos hatása van testi és szellemi egészségünkre, melyek közül néhányat kiemelnénk, a teljesség igénye nélkül:
● Csökkenti a vérnyomást és a pulzust
● Helyreállítja a koncentráló készséget
● Erősíti immunrendszerünket, növeli a daganatokkal és fertőzésekkel harcoló ölősejtek számát
● Jótékony hatással van a szorongás, düh, depresszió tüneteire
● Nyugtatja az idegrendszert
● Növeli az energiaszintet és vitalitást
● Egyensúlyállapotot hoz létre bennünk
● Támogatja a kreativitást
● Segíti önismeretet

Jelentkezni lehet telefonon vagy e-mailen: + 36 30 182 6539; info@oshadhi.hu
Az esemény díja: 15.000,- Ft, amelyet egyösszegben előre utalással lehet kifizetni. A részvétel feltétele a díj átutalása.
Bankszámlaszám: Oshadhi Hungary Kft.,
ERSTE Bank 11600006-00000000-76288559

Ha esetleg valamilyen ok miatt le kell mondania az eseményt és a díjat kifizette, kérjük az esemény előtt 3 nappal korábban (legkésőbb: szeptember 2. szerda) jelezze, csak akkor áll módunkban a teljes összeget visszafizetni.

Mit kaphat Ön ezért az összegért?
● Erdőfürdőzés vezetést egy hivatalos, képzett szakértővel: Valkó Zsuzsával
● Az Arborétum belépési díját
● Több illóolajjal is megismertetjük
● Egy „Aromavíz-ceremóniával” vendégeljük meg
● 3 órás teljes kikapcsolódást kaphat a természetben
● Tudatosan megérezheti a természet közelségét
● Egy életre szóló élményt kaphat
● Oshadhi ajándékcsomag

Még részletesebb leírást adunk a résztvevőknek e-mailen az esemény pontos programjáról és leírásáról.

További kérdés esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon. Szeretnénk felajánlani segítségünket azoknak, akiknek az oda utazás gondot okoz.

Elérhetőségeink: + 36 30 182 6539; info@oshadhi.hu