Hiteles, eredeti 100 %-os tisztaságú, vadon nőtt, vagy minősített biogazdálkodásból származó olajok és termékek

 

MIÉRT ÉRDEMES AZ OSHADHIT VÁLASZTANI?

Mert az Oshadhi termékei kivétel nélkül a lehető legmagasabb színvonalat képviselik és megbízható forrásokból származnak.

100% TERMÉSZETES

Az Oshadhi termékek mind természetesek, vegyszerrel nem kezelték őket. Kizárólag a feltüntetett növények olajait tartalmazzák.
Nem estek át fehérítésen, terpénmentesítésen, peroxidáción, nem mesterségesen előállítottak. Az olajokat nem keverjük, hígítjuk,
vagy dúsítjuk más olajokkal.
Termékeinken feltüntetjük a növények botanikai nevét és kemotípusát.
Nem használunk szintetikus adalékokat, parabéneket vagy génmódositott növényeket.

Az összetevők túlnyomó része BIO minősítésű és az előállítás során az élelmiszeriparban is használt emulgeálószereket alkalmazzuk.
Csak természetes illatanyagokat, színezéket vagy tartósítószereket használunk.

ÁLLATKISÉRLET-MENTES
Egyetlen összetevő vagy készterméket sem tesztelünk állatokon.

VEGÁN
Az egyetlen általunk használt állati eredetü összetevő a kezeletlen méhviasz, amit bioméhészetből szerzünk be.

Méltányos kereskedelem (FAIR TRADE)
Termelőinket, beszállítóinkat megbecsüljük, méltányos dijazásban részesítjük. Fontos számunkra a hosszú távú személyes kap-
csolat.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS
Termékeink alapanyagait folyamatosan ellenőrizzük és ellenőriztetjük. Például hivatásos vegyészek által végzett gázkromatográfia-tömegspektroszkópia, illetve független ellenőrző szervek
(Ecocert/IMO, Ecocontrol, ICEA) segítségével.

Az Oshadhi illóolajok a világ legjobb minőségű, 100 %-os olajai, melyek elismert, megbízható lepárlókban készülnek. Megadjuk minden olaj növénytani nevét, hogy vásárlóink pontosan beazonosíthassák, mit rendelnek.

Az Oshadhi világelső a terápiás célokra használható olajok minőségét illetően. Ez a legelismertebb, legkörültekintőbben előállított aromaterápiás termékcsoport a világon. Kifogástalan gondoskodás jellemzi mind a termesztés, a lepárlás, a palackozás, és a csomagolás fázisát.

Minden Oshadhi termék kézzel készül, mellőzve az elektromágneses hullámokat kibocsátó gépeket, hogy ne zavarja meg semmi az olajok rendkívüli és finom energiáit.

 

Az európai Eco-Cert minőségellenőrző testület tanúsítványa garantálja, hogy az Oshadhi összes terméke megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak.

 

Az Oshadhi-nál úgy gondoljuk, hogy az illóolajok magukban hordoznak egyfajta isteni életenergiát, melyet tisztelettel kell kezelni és meg kell őrizni a feldolgozás során. Ez a bánásmód ott kezdődik az Oshadhinál, hogy egy olyan üzemet hoztunk létre, mely a Vastu szerint lett kialakítva. A Vastu India ősi építészeti tudománya, hasonlít a kínai FengShuihoz.

 

Az épület Németország déli részén egy kis faluban kapott helyet, nyugodt, csendes környezetben, a természettől körülölelve. A kivitelezésnél fontos szempont volt, hogy hangsúlyozzuk és optimalizáljuk a nyitottságot, a természetes fényt és a helyszín természetközeliségének érvényesülését.

Sok fenyőt és vörösfenyőt használtunk az építésnél, hogy egy meleg, otthonos légkört teremtsünk dolgozóink és a termékek számára. A nagy ablakok és a magas plafonok segítik, hogy az emberek pozitív érzései betöltsék a teret és ezek a rezgések átjárják a termékeket is.

A falban az elektromos vezetékeket gondosan leárnyékolták, hogy rezgéseik ne legyenek zavaróak.

Ugyanezen okból nem használunk nagy teljesítményű gépeket a kezelés, elegyítés és palackozás során sem. Speciális magas rezgésszámú zene szól napi több órán át, hogy pozitív energiát és rezgéseket juttassunk az olajokba molekuláris szinten. Bárki, aki ismeri Emoto: A víz üzenete c. könyvét – melyben a zene, az érzések és a gondolat vízmolekulákban megnyilvánuló hatását ismerteti – tudja, milyen jótékony ez az eljárás. Az általunk kiválasztott csapat is ügyel arra, hogy a hangsúly a harmónián és a kölcsönösségen legyen, és hogy negatív érzések ne jussanak be az épületbe.
Míg más cégek gépesíteni próbálják az illóolaj készítés folyamatát, mi úgy kezeljük az olajakat, mint élő molekulákat, melyek energiáját meg szeretnénk őrizni. A hosszú évek alatt megtapasztaltuk odafigyelő munkánk és hozzáállásunk pozitív hatását az olajok minőségére. A legjobb minőségű olajokkal dolgozunk a legkifinomultabb alacsony intenzitású lepárlási módszerekkel, és gyengéden kezeljük az olajokat, hogy mikor eljutnak a végfelhasználóhoz, tartalmazzák és átadják számára természetes éltető energiájukat.