Tisztítószer készítése házilag illóolajokkal

Van az évnek egy olyan szakasza, amikor a házimunkák közül a takarítást még olyanok is örömmel végzik, akik általában kevésbé érzik magukban a lelkesedést ez iránt. TAVASZ VAN: A megújulás, a megtisztulás ideje. Ilyenkor feltöltődünk energiával és új lendülettel...

bővebben

Valentin napi játék

Facebook játék szabályzata Szervező: Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Oshadhi Hungary Kft. (Dunakeszi, Esch Győző u. 1) A játékos: A Szervező által meghirdetett Játékban minden Facebook...

bővebben

Kendermag olaj

A kendermag olaj az egyik legelőnyösebb tulajdonságokkal rendelkező hidegen sajtolt növényi olaj, melyet a cannabis sativa nevű növény magjából állítanak elő. Hatékonysága miatt gyulladásgátló és öregedésgátló hatású kozmetikai termékekben egyaránt gyakran szokták...

bővebben

Fókuszban a masszázs olajok

Ha Ön is azok közé tartozik, akik minden nap megküzdenek a fáradtsággal, a stresszel, a szorongással vagy fájdalmai vannak, akkor a problémáinak a megoldásában egy masszázs is segítségükre lehet.

bővebben

Levendula, a megunhatatlan

A legjobb választás, ha kipróbálja az Oshadhi levendula termékeit, hogy bármikor felidézhesse magában a nyári virágzó levendulamezők hangulatát.

bővebben

Hideg téli napok

Az illóolajok segítenek felülkerekedni a téli levertségen és újra jó kedvre derülünk. Vírusellenes és antibakteriális hatásuk iis tökéletesen beilleszthető a téli időszakban alkalmazott szokásaink és napi rutinunk közé.

bővebben

Illóolajok a szaunában

Aki még nem próbálta, valószínűleg nem tudja, milyen frissítő, tonizáló hatású, különösen ezeken a hideg napokon a szaunázás, illetve a gőzfürdőzés. Számtalan kiváló hatása segít megőrizni testünk és lelkünk fittségét és egészségét.

bővebben

Végre itt a nyár!

Napvédelem: természetes növényi olajokból összeállított napolaj recept, ami egy alacsonyabb faktorszámú napvédő készítménynek felel meg.

bővebben

Anyák napja

Közeledik az anyák napja. Egy saját készítésű fürdősó és egy arcápoló olaj receptjét osztjuk meg önökkel, amivel garantált a siker!

bővebben