Fókuszban a masszázs olajok

Ha Ön is azok közé tartozik, akik minden nap megküzdenek a fáradtsággal, a stresszel, a szorongással vagy fájdalmai vannak, akkor a problémáinak a megoldásában egy masszázs is segítségükre lehet.

bővebben

Levendula, a megunhatatlan

A legjobb választás, ha kipróbálja az Oshadhi levendula termékeit, hogy bármikor felidézhesse magában a nyári virágzó levendulamezők hangulatát.

bővebben

Hideg téli napok

Az illóolajok segítenek felülkerekedni a téli levertségen és újra jó kedvre derülünk. Vírusellenes és antibakteriális hatásuk iis tökéletesen beilleszthető a téli időszakban alkalmazott szokásaink és napi rutinunk közé.

bővebben

Illóolajok a szaunában

Aki még nem próbálta, valószínűleg nem tudja, milyen frissítő, tonizáló hatású, különösen ezeken a hideg napokon a szaunázás, illetve a gőzfürdőzés. Számtalan kiváló hatása segít megőrizni testünk és lelkünk fittségét és egészségét.

bővebben

Végre itt a nyár!

Napvédelem: természetes növényi olajokból összeállított napolaj recept, ami egy alacsonyabb faktorszámú napvédő készítménynek felel meg.

bővebben

Anyák napja

Közeledik az anyák napja. Egy saját készítésű fürdősó és egy arcápoló olaj receptjét osztjuk meg önökkel, amivel garantált a siker!

bővebben

Ismerkedés a hidrolátumokkal

Az Oshadhi termékei között közel 40 féle hidrolátumot van. A hidrolátumok, más néven aromavizek, virágvizek, az illóolajok gyártása közben keletkeznek.

bővebben

Sikeres és nyugodt vizsgaidőszak illóolajokkal

Az elkövetkezendő hónapok, sokak számára jelentenek próbatételt, a tudás, a tanulás képességének fejlesztésében. Sokan szülőként tapasztalják meg a gyermekeiken keresztül, hogy milyen nehézségeket rejt magában helytállni egy vizsgaidőszakban. A tételek kidolgozása, a...

bővebben

Az illatok romantikus oldala

Végre megérkezett a várva várt tavasz és a napsugarak melengető érzésétől szinte mindenki szerelmes lesz vagy érzéki hangulatba kerül. Ki ne szeretné feldobni a hétköznapokat egy különleges, romantikus estével? Ha egy ilyen alkalmat kezdünk szervezni bizonyára...

bővebben