Dr. Malte Hozzel, az aromaterápia területének híres kezelőorvosa és oktatója több mint 40 éve, az 1970-es években kezdte el munkáját az illóolajokkal.

Először híres szakértők műveit tanulmányozta, és saját mindennapi életében próbálta ki az olajok hatását. Azt tapasztalta, hogy a megvásárolható olajok minősége és választéka nem volt ideális. Szükség volt valakire, aki felkutatja a legjobb minőségű, legjobb lelőhelyről származó olajokat és kifejleszt egy olyan termékskálát, mely minden ember számára elérhetővé teszi az illóolajokat, hogy minél többen élvezhessék pozitív hatásukat.

Ez a volt a cél az 1990-ben létrehozott Oshadhi márka alapításánál. A cég a kezdetek óta arról híres, hogy a legjobb minőségű és legszélesebb választékú illóolajokat és kiegészítő termékeket nyújtja világszerte elégedett vásárlói számára.

Az Oshadhi név szanszkrit eredetű, jelentése: gyógyító növény, a fény hordozója. Az Oshadhi a nap energiáját átalakítja az emberiség megsegítésére. Az Oshadhi filozófiája a következő alapelveken nyugszik: tisztaság, természetesség, egyszerűség és öröm.

 

Ez az alapja a márka több mint 25 éve tartó, egyre növekvő sikerének. Nagy figyelmet fordítunk minden egyes termék minőségének biztosítására. A növényeket saját élőhelyükön választjuk ki minden kontinensen és a lehető legjobb tárolási, feldolgozási és csomagolási technikákat alkalmazzuk.

Az Oshadhi termékek a legjobb minőséget garantálják vásárlóinknak. Több mint 550 illóolajat és abszolútumot, valamint számos keveréket, aromavizet, bázisolajat és bőrápoló terméket kínálunk, mindezt a legjobb minőségben. Legtöbb termékünk vadon nőtt, vagy minősített biogazdaságokban termesztett növényekből származik. Sok növény ezek közül ritka alfajba, vagy gyógynövényi kategóriába tartozik.

Mind az olajokat, mind a gyártókat szigorúan ellenőrizzük, mivel nagy hangsúlyt fektetünk az olajok előállításának, tárolásának és kezelésének módjára.

Azt is fontosnak tartjuk, hogy csapatunk harmonikus környezetben pozitív atmoszférában és hangulatban dolgozzon az olajokkal. Ahogy tiszteljük a növényeket, és csapatunkat, úgy tiszteljük az állatokat is, ezért termékeinket, alapanyagainkat nem teszteljük állatokon, és ezen elvünkhöz a jövőben is ragaszkodunk.