Rólunk mondták

Az Oshadhi termékeit azért szeretem használni, mert rendkívül tiszták, koncentráltak, megbízhatóak és rendkívül hatékonyak. Több különleges, egyedi termékük van, ami széleskörű lehetőségeket kínál a felhasználóknak. Fontos számomra az odafigyelés, a törődés, a pozitív, rugalmas, segítőkész emberi hozzáállás, ami jellemzi a magyarországi képviseletet. Ezt tapasztalom a rendeléskor és a szállításkor egyaránt.

Harsányi Katalin

aromaterapeuta

Az Oshadhi illóolajok számomra a megbízhatóságot jelentik. Azt, hogy tudom, hogy biztonságosan használhatom őket, és hogy valóban ott van bennük minden gyógyító erő. Szeretem, hogy különlegességek is elérhetők, és hogy mindezt az aromaterápiában szerzett sok-sok éves nemzetközi tapasztalat alapján teszik elérhetővé.
Sztahura Ida

közgazdász-aromaterapeuta

Örömhír a terapeutáknak, hogy egy olyan igen régi múltra visszatekintő, világhírű és kiemelkedően megbízható terápiás alapanyagokat forgalmazó cég is megjelent a maroknyi hasonló minőséget képviselő márka mellett Magyarországon, mint az Oshadhi. Az aromaterápia iránti elhivatottságukat misem példázza jobban, mint, hogy az első pillanattól az AME és így a hazai aromaterápia támogatói lettek. Örülök, hogy hozzájárulhattam szakmai ismereteik bővítéséhez.
Hollódi Gergely

elnök, Aromaterapeuták Magyarországi Egyesület

Szeretem az Oshadhi termékeket, mivel mindig megbízható és magas színvonalú minőséget képviselnek. Amennyiben ezt a márkát választom, úgy mindig biztos lehetek benne, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használták fel és a legnagyobb gondossággal készítették el a termékeket. Ajánlom mindenkinek, de legfőképpen a tudatos vásárlóknak!
Oláh Róbert

kozmetikai termékfejlesztő

Imádom az Oshadhi masszázs olajait. Mindegyik külön „egyéniség”. Megkönnyítik a munkámat, mert olyan illóolaj kompozíciókat tartalmaznak, amelyekkel minden terápiás cél elérhető. Így ötvözöm a kezeléseim során a masszázsterápiát és az aromaterápiát.
Bokányi Ildikó

védőnő, masszázsterapeuta

Amikor először találkoztam az Oshadhi olajaival, rögtön megérintett az a könnyed tisztaság, ami belőlük áradt. Illatuk, és az érzés, ahogyan a kezembe fogtam őket, emlékeztetett arra a gyengéd, kíméletes, és törődő hozzáállásra, ahogy az anyacég bánik a növényekkel. A kinyerési folyamat, a tárolási és a velük, róluk való gondoskodás energiája körül lengi ezeket a termékeket. Azt gondolom, ez kiemelkedően fontos.
Munkámban szívesen alkalmazom őket, legyen szó egy-egy olaj különálló alkalmazásáról vagy összetevőként, más készítményekkel való munkában. Szeretettel ajánlom tapasztalásra az Oshadhi növényi csodáit. Azt gondolom, velük közelebb kerülhetünk a növények valódi támogató minőségéhez.

Hermann Éva

Terapeuta, tanító, Mandorla Eszencia Company

Amit minden termékben keresek vásárlásnál az a természetes eredeten kívül a legkiválóbb minőség. Ezt az Oshadhi kiválóan teljesíti, legyen szó illóolajról, hordozó olajokról, shea vajról vagy hidrolátumokról. Arról nem is beszélve, hogy egy kedves, barátságos csapathoz tudok fordulni kéréseimmel, kérdéseimmel, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak és juttatják el hozzám a megrendelt termékeket.
Gyurokovics Zita

Mar Galliti skin care & botanicals natúrkozmetikum fejlesztője

Az Oshadhi illóolajok a világ legjobb minőségű,

100 %-os olajai, melyek elismert, megbízható lepárlókban készülnek.

Megadjuk minden olaj növénytani nevét, hogy vásárlóink pontosan beazonosíthassák, mit rendelnek.

Az Oshadhi világelső a terápiás célokra használható olajok minőségét illetően.

Ez a legelismertebb, legkörültekintőbben előállított aromaterápiás termékcsoport a világon.

Kifogástalan gondoskodás jellemzi mind a termesztés, a lepárlás, a palackozás, és a csomagolás fázisát.

Minden Oshadhi termék kézzel készül, mellőzve az elektromágneses hullámokat kibocsátó gépeket,

hogy ne zavarja meg semmi az olajok rendkívüli és finom energiáit.

Az európai Eco-Cert minőségellenőrző testület tanúsítványa garantálja, hogy az Oshadhi összes terméke megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak.

Ebben az évben is az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének ezüstfokozatú támogatója az Oshadhi magyarországi forgalmazója. Fontos számunkra a partneri kapcsolat kialakítása a szakmai szervezetekkel. Az AME tagjai részére kedvezményt biztosítunk.