Kapor bio (Anethum graveolens) 5 ml
5.215 Ft
3 készleten
3 készleten
A jellegzetes ízű és illatú növényt a magyar konyhában is régóta használják. Kiváló hatással van az emésztésre, görcsoldó és a puffadás csökkentő. Antibakteriális hatása is segíti az esetleges gyomorbetegségekből való gyorsabb kilábalást. A kapor képes csökkenteni a vércukorszintet, ezért kezelőorvossal, természetgyógyásszal konzultálva kiegészítője lehet a magas vércukorszint kezelésének. A növényt fogyaszthatjuk frissen az ételeinkbe keverve, az illóolajból pedig készítsünk szaglókeveréket. Egy kisebb üvegbe töltsünk sót és erre cseppentsünk 10-15 csepp kapor olajat, hogy így belélegezve segítsük a szervezetünk regenerálódását.
Nem ajánlott várandósság ideje alatt, valamint 6 év alatti kisgyermekeknek!
Származási hely: Egyiptom
Termesztése: Eco-Cert (DE-ÖKO-024) minősített bio, vadon termő növényből
Összetevők: Paracymene, limonén, karvon, a 3,9-epoxi-p-ment-1-en