Dr. Malte Hozzel: Ember és növény – Egy ősi szövetség ( E-BOOK)

3.490 Ft

Most már magyar nyelven is megrendelhető dr. Malte Hozzel második könyve e-book formátumban. Ebben a 268. oldalas terjedelmű olvasmányban többek között az alábbi témákat találhatja meg:

  • aromaterápiás masszázs,
  • néhány illóolaj bővebb leírása (babér, rózsa, frangipani, kardamom, cédrus, melissza, muskotályzsálya, cickafark, vetiver, kék kamilla)
  • epilepszia,
  • cukorbetegség,
  • alvászavar,
  • Parkinzon-kór.

 

Cikkszám: Malte-02-HUN Kategória: Címkék: , , , , ,

Dr. Hozzel nemzetközileg elismert előadó, 1972-óta a világ számos országában tart előadásokat az aromaterápiáról, a jógáról és a meditációról.
Dr. Hozzel két fő kutatási területe a meditáció társadalmunkban betöltött szerepe, és a növények lényegi természetének megismerése. Harminc évvel ezelőtt kezdett el illóolajokkal foglalkozni, 1990-ben alapította meg Ayus nevű cégét Németországban. A cég először az OSHADHI illóolajmárkát kezdte forgalmazni Európában, nem sokkal később az USA-ban, 1992-től pedig a világ számos országában.
A cég sok száz illóolajat és gyógynövény készítményt kínál a vásárlóknak Dr. Hozzel aromaterápiával kapcsolatos kutatómunkájára alapozva. Dr. Hozzel számos nyelven beszél, ami abban is segíti, hogy személyes kapcsolatot építsen ki a többi kontinensen élő termesztőkkel. Az Ayus számára mai napig személyesen vásárolja az illóolajokat. A vállalat különböző aromaterápiás termékei a világ 35 országában kaphatóak.