Dr. Malte Hozzel – Írások a holisztikus aromaterápiáról magyar nyelven E-KÖNYV

3.490 Ft

Most már magyar nyelven megrendelhető, 195. oldalas terjedelmű olvasmányban többek között az alábbi témákat találhat meg:
– a tavaszi allergia kezeléséről,
– a stresszoldásról,
– ADHD-problémák megoldásáról,
– a téli depresszióról, illetve a
– migrénre, fejfájasra alkalmazható aromaterápias megoldásokról.

Dr. Hozzel nemzetközileg elismert előadó, 1972-óta a világ számos országában tart előadásokat az aromaterápiáról, a jógáról és a meditációról.
Dr. Hozzel két fő kutatási területe a meditáció társadalmunkban betöltött szerepe, és a növények lényegi természetének megismerése. Harminc évvel ezelőtt kezdett el illóolajokkal foglalkozni, 1990-ben alapította meg Ayus nevű cégét Németországban. A cég először az OSHADHI illóolajmárkát kezdte forgalmazni Európában, nem sokkal később az USA-ban, 1992-től pedig a világ számos országában.
A cég sok száz illóolajat és gyógynövény készítményt kínál a vásárlóknak Dr. Hozzel aromaterápiával kapcsolatos kutatómunkájára alapozva. Dr. Hozzel számos nyelven beszél, ami abban is segíti, hogy személyes kapcsolatot építsen ki a többi kontinensen élő termesztőkkel. Az Ayus számára mai napig személyesen vásárolja az illóolajokat. A vállalat különböző aromaterápiás termékei a világ 35 országában kaphatóak.

Dr. Malte Hozzel: Írások a holisztikus aromaterápiáról című e-könyv – az Oshadhi Hungary Kft. írásos jóváhagyása nélkül – sem egészében sem részleteiben nem sokszorosítható, vagy adható tovább semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hangoskönyvet, bármilyen internetes közlést, fénymásolást, a rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját.

A könyvben található információk csupán tájékoztató jellegűek, nem pótolják egyetlen egészségügyi probléma diagnózisát, kezelését sem. Nem helyettesíthetik a képzett aromaterapeuta, illetve egészségügyi szakemberrel folytatott konzultációt. E könyv tartalma segítséget nyújthat egy egészségügyi szakember által előírt  ésszerű és felelős kezelési programhoz. A szerző és a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal a könyv tartalmának félreértelmezéséért vagy téves alkalmazásáért.

A vásárlás menete: A vásárláshoz kérjük helyezze a kosarába az e-könyvet. A vásárlás végeztével egy visszaigazoló emailt fogunk küldeni, amiben az átutalásos fizetéshez minden adatot megtalál. Az átutalás teljesülése után, már küldjük is Önnek az e-könyv letöltéséhez szükséges linket egy újabb emailben.