Üdvözlünk mindenkit az Oshadhi magyarországi honlapján!

Ebben a blogban szeretnénk megismertetni minden érdeklődővel a céget, információt nyújtani az illóolajok hatásairól és a termékpalettáról.

Tervünk, hogy feltárjuk önök számára ezt a varázslatos világot, amelyben a belső harmónia megteremtése, a gyógyulás, a prevenció vagy akár a szépségápolás különböző formája is könnyen és élvezettel érhető el bárki számára.

Az Oshadhi cég 1990-ben alakult meg és azóta látják el az érdeklődőket illóolajokkal és különböző bőrápoló termékekkel. Folyamatosan szem előtt tartják a kiemelkedő színvonalú minőségi termékek előállítását, tiszteletben tartva a felhasznált növényeket, amiket a természetes termőhelyükről gyűjtenek be, illetve állatkísérleteket sem végeznek a termékeik tesztelése során.

A gyártási folyamatok alatt nem csupán csak a technikai precizitásra fektetik a hangsúlyt, hanem a gyár atmoszférájára is. Az Oshadhi termékek egy olyan meleg otthonos légkörben születnek meg, ahol a harmónia, az egyensúly, és a természetes fények is többlet energiával töltik meg az üvegcséket.

Már a cég neve is üzenetet hordoz magában. Ennek a szanszkrit eredetű szónak a jelentése: a gyógyító növény, a fény hordozója, amely a nap energiáját átalakítja át az emberiség megsegítésére. Ezek a gondolatok akár a mottónkká is válhatnak és segíthetnek bennünket abban, hogy ezeket a különlegesen tiszta, esszenciális olajokat könnyebben megismerjük és a gyengéd hatásuk által egyensúlyba kerüljünk, megnyíljunk, megtisztuljunk.

Reméljük az Oshadhi honlapján mindenki megtalálja a számára hasznos információt és kedvére válogathat a termékeink közül. További szép napot és kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!